Skip to navigation Skip to main content

Vakantiehuis Eifel: 7 fijne plekken om te overnachten

53948 - Vakantiehuis Eifel: 7 fijne plekken om te overnachten

Heb jij plannen voor een vakantie in de Eifel en ben je op zoek naar een fijn vakantiehuis? Lees dan snel verder! In de Eifel is een grote keuze aan vakantiewoningen, van kleine appartementen voor bijvoorbeeld twee personen tot grote vakantiehuizen voor de hele familie. De regio kenmerkt zich door een prachtig heuvelachtige landschap en ben je op zoek naar een vakantiehuis direct in de natuur, dan is een leuke pek snel gevonden. In dit artikel zijn we op zoek gegaan naar het ideale vakantiehuis in de Eifel en hebben zeven fijne plekken gevonden.

Vakantiehuis in de Eifel voor een afwisselende vakantie

De Eifel ligt in het deel van de Ardennen dat in Duitsland ligt, in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. Het bevindt zich op relatief korte afstand van Nederland en is een populaire bestemming voor veel vakantiegangers. De reden van de populariteit is simpel: het is een veelzijdige regio met een prachtige natuur, maar ook de bezienswaardigheden zoals burchten, kastelen, musea en beleveniscentra zorgen ervoor dat je hier een gevarieerde en afwisselende vakantie kunt beleven. Vanuit je eigen fijne vakantiehuis in de Eifel natuurlijk! Hieronder geven we tips voor accommodaties in de regio, maar ben je op zoek naar meer informatie over de Eifel, klik dan op een van de volgende links:

#1. Vakantiehuis Eifelnatur (Haus 2) - Immerath

Wil je met een grote groep op vakantie naar de Eifel, dan is dit jouw vakantiehuis! Het huis is prachtig en rustig gelegen aan een doodlopende weg, omgeven door bossen en velden. Het centrum van het kleine plaatsje Immerath ligt op 300 meter van het huis. Met maar liefst negen slaapkamers, zes badkamers en 367 m2 biedt dit enorme huis plaats voor 22 mensen. Genoeg plek dus voor de hele familie of je vriendengroep.

53948 -
© Interhome

Bekijk vakantiehuis Eifelnatur

#2. Appartement Reinskopf - Schönecken

Dit knusse appartement voor twee personen is vind je in een karakteristiek huis met veel hout, gelegen op een rustige plek op een heuvel en is onderdeel van een kleinschalig vakantiepark in het plaatsje Schönecken. Het vakantiehuis is gelegen de begane grond en beschikt over een gezellig ingerichte woonkamer, badkamer en slaapkamer. Je hebt de beschikking over een privé-terras met tuinmeubelen.

53948 -  (1)
© Interhome

Bekijk Appartement Reinskopf

#3. Vakantiehuis Haus Annes - Adenau

Dit ruime vakantiehuis in de Eifel bestaat eigenlijk uit twee woningen en is rustig gelegen. Een auto is hier dan ook een must. Het beschikt over een enorme tuin van 2000m2 met veel gras en bomen, genoeg plek dus voor de kinderen om lekker te spelen. Het huis telt vijf slaapkamers en drie badkamers, waardoor het in totaal geschikt is voor tien personen.

53948 -  (2)
© Interhome


Bekijk Vakantiehuis Haus Annes

#4. Vakantiehuis Waldferienpark Gerolstein - Gerolstein

Dit modern ingerichte vakantiehuis is gelegen op het Waldferienpark Gerolstein dat onder andere beschikt over een overdekt zwembad, kinderspeelplaats en mini-dierentuin. Het park is rustig gelegen op een heuvel, vlak bij het bos. De vakantiewoning is geschikt voor vier personen en beschikt over een gezellige woonkamer/keuken, drie slaapkamers en een badkamer. De bungalow heeft tevens een eigen terras dat gedeeltelijk overdekt is.

53948 -  (3)
© Interhome

Bekijk vakantiehuis Waldferienpark Gerolstein

#5. Vakantiehuis Nohles - Adenau

Dit knusse vakantiehuis in de Eifel is gelegen in een twee-onder-eenkap houten huis met prachtig vrij uitzicht over de mooie natuur. Het is geschikt voor twee personen en heeft een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Rondom het huis ligt een heerlijke tuin waar je fijn kunt relaxen, maar ook heerlijk kunt barbecuen. De wandelroutes beginnen direct bij de voordeur!

53948 -  (4)
© Interhome

Bekijk vakantiehuis Nohles

#6. Appartement Belvedere - Manderscheid

Appartement Belvedere ligt aan de rand van het dorp en doet haar naam eer aan: vanuit het huis en de omliggende tuin heb je een fantastisch uitzicht op de weides, bomen en velden. Dit vakantiehuis in de Eifel is geschikt voor vier personen die kunnen overnachten in twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. De keuken beschikt over alle luxe die je wensen kunt tijdens de vakantie.

53948 -  (5)
© Interhome

Bekijk Appartement Belvedere

#7. Appartement Pusteblume - Manderscheid

Dit gezellig ingerichte appartement ligt in de wijk Bleckhausen op 4 km van het centrum van Manderscheid en is rustig gelegen tegen een helling. De vakantiewoning biedt plaats aan vier personen, heeft twee slaapkamers, een woonkamer/keuken en een badkamer. Vanaf het heerlijke overdekte terras op het zuiden heb je een prachtig uitzicht op het omliggende landschap.

53948 -  (6)
© Interhome
Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.