Skip to navigation Skip to main content

Campings in Oostenrijk met zwembad

52467 - Campings in Oostenrijk met zwembad

Het is weer bijna zomer, heerlijk! En wat wil je het liefst in de zomer? Kamperen op een camping in Oostenrijk met zwembad. Deze 6 campings hebben een fijn zwembad, waar je heerlijk in kunt afkoelen. In Oostenrijk zijn veel campings te vinden aan een meer, maar wij begrijpen ook de voorkeur voor een zwembad. Vandaar dat we een aantal campings in Oostenrijk met zwembad op een rij hebben gezet. Wat hebben de campings nog meer met elkaar gemeen? Je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Oostenrijkse bergen. Dat wordt genieten!

#1. Schluga Camping Hermagor

Schluga Camping Hermagor heeft een prachtig modern zwembad. Deze (familie)camping biedt een mooi uitzicht op de bergen en ligt vlak bij de Pressegger See en Hermagor. In totaal vind je hier zo'n 270 staanplaatsen voor toeristen, geschikt voor tenten, caravans en campers. Eventueel kun je ook een huisje huren. Schluga Camping Hermagor heeft een ruim aanbod aan faciliteiten: een spa, fitnesscentrum, kinderboerderij, trampolines, kinderdisco, animatie en een restaurant met terras. Er is een binnen- en buitenbad welke beide relatief nieuw zijn.

Bekijk Schluga Camping Hermagor

Bekijk campings in Oostenrijk bij Allcamps >

#2. Camping Bella Austria

Camping Bella Austria ligt centraal in Oostenrijk, in de deelstaat Steiermark in het dorp St. Peter am Kammersberg. De camping ligt midden in de Oostenrijkse natuur, tussen heerlijk geurende dennenbossen en beekjes. Je vindt hier zo'n 45 plaatsen voor toeristen, voor tent, caravan of camper. Daarnaast zijn er veel seizoensplaatsen en mobilhomes. De camping heeft een fijn zwembad, wellnesscentrum met sauna's, een kruidentuin, bar, restaurant, ijssalon, animatieteam en meer leuke faciliteiten voor het hele gezin.

Bekijk Camping Bella Austria

#3. Kurcamping Erlengrund

De fijne camping Kurcamping Erlengrund ligt vlak bij het bekende kuuroord Bad Gastein. Alles op en aan de camping staat volledig in het teken van tot rust komen, ontspanning en genieten. De gastvriendelijke camping biedt een leuke speeltuin en een mooi zwembad. Er is een grote wellnessruimte met sauna. Ook kun je ontspannen tijdens een fijne massage. Er zijn staanplaatsen voor campers, caravans en tenten. Bovendien heb je hier de mogelijkheid om een luxe chalet te huren, waar je met vier tot zes personen kunt overnachten.

Bekijk Kurcamping Erlengrund

Boek een camping in Oostenrijk met zwembad via ANWB >

#4. Camping Berggruss

De prachtig in het groen gelegen Camping Berggruss biedt een klein maar fijn zwembad. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig, maar ook kunnen ze beachvolleyballen of tafeltennissen. Het kampeerterrein ligt in het zuiden van Oostenrijk, in Berg im Drautal in Karinthië. Verblijf je op deze camping, dan krijg je gratis toegang tot het Erlebnis zwembad vlak bij de camping (500 meter afstand)! Dit zwembad biedt twee baden, een 38 meter lange glijbaan en een grote ligweide. Er zijn plaatsen voor tenten en caravans. Daarnaast zijn ook honden welkom op de camping.

Bekijk Camping Berggruss
52467 - zwembad
(Dit is een stockfoto en hoort niet bij een van de genoemde campings)
(Dit is een stockfoto en hoort niet bij een van de genoemde campings)

#5. Sonnenresort Maltschacher See

Sonnenresort Maltschacher See biedt de ideale combinatie van de ligging aan een zwemmeer en een binnenzwembad. De camping is in het bijzonder voor families een fijne plek voor een zomervakantie. Er is naast een zwembad een animatieprogramma, fitness, wellness, sauna, bowlingbaan en sportvelden. De camping ligt aan de Maltschacher See, waar je heerlijk kunt zwemmen en kajakken. Er is plek voor tenten en caravans, maar je kunt ook een stacaravan of appartement boeken.

Bekijk Sonnenresort Maltschacher See

#6. Camping Nord-Sam

Net buiten Salzburg vind je Camping Nord-Sam, een mooie camping in Oostenrijk met zwembad. Hier kun je profiteren van het heerlijke weer in alle rust, terwijl je je aan de rand van de grote stad begeeft. De 4-sterrencamping is goed verzorgd en beschikt over een ruim verwarmd buitenzwembad. Het kampeerterrein heeft een mooi sanitairgebouw, en op de eerste verdieping van de receptie kun je genieten in het restaurant of op het terras. Via de camping kun je direct tours naar Salzburg boeken en uitstapjes plannen.

Bekijk Camping Nord-Sam

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.